Meedoen

DE KLEEDJESMARKT
Rondom het gemeentehuis,
let op nieuw starttijd om 08.00 uur
en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

KLEEDJESMARKT  Voorverkoop, 

In het Informatiecentrum. (naast Bibliotheek)
Woensdag 3 Juli van 15.30 tot 16.30 uur
Kosten kaarten. 4x voor 25.00 euro Dagkaart 7.50

Rennen voor je plekje!!
Ook dit jaar is er tijdens de Oud Veluwse markt weer plek voor de gezellige kinderkleedjesmarkt.
Deze zal zoals ieder jaar weer plaats vinden rondom het gemeentehuis en op het dijkje.
Voor de kinderen is dit een leuke manier om een zakcentje te verdienen voor de vakantie, voor ouders en oma’s en opa’s een is dit een goeie manier om via de kinderen/kleinkinderen de zolder of schuur op te ruimen. Er mag van alles verkocht worden zolang het maar gebruikt is. Nieuwe spullen en etenswaar mogen niet verkocht worden.
Echt oud en origineel is dat je geen vaste plek krijgt toegewezen, maar dat je zelf moet rennen voor je plekje.
Daarvoor moet je om 8.00 aanwezig zijn, en dan kun je een plekje uit kiezen en je handel uitstallen. Grote van je kleedje is ongeveer 3×3
De kaarten voor de kleedjesmarkt zijn te koop in de voorverkoop op 3 juli bij het toeristische informatiepunt in Barneveld tussen 15.00 en 17.00.
In de voorverkoop koop je een kaart van 20,00 euro en hiermee mag je 4 x op de kleedjesmarkt zitten  Er zijn 100 kaarten beschikbaar dus kom op tijd zodat je er bij bent!!
Ook zijn er dagkaarten te koop. Deze kosten 7,50 en zijn ook te koop in de voorverkoop, Mocht dit allemaal niet lukken dan kun je op de dagen van de oud Veluwse markt achteraan aansluiten en mochten er dan nog plekken over zijn kun je deze gebruiken. Er lopen dames van de Oud Veluwse Markt over de markt om de kaarten te controleren, Deze kaart moet je dus altijd bij je hebben. Heb je nog een plekje kunnen bemachtigen dan kun je bij deze dames nog een dagkaart kopen voor 7,50
We hopen dat jullie er weer zin in hebben!!!