Meedoen

Ben jij zelf tussen de 8 en de 14 jaar en word jij deze zomer nog geen 15, dan mag je gaan zitten op de vlooienmarkt tijdens de Oud Veluwse Markt.

Om mee te doen heb je wel een deelnemerskaart nodig. vlooienmarkt_meedoen
Deze kun je kopen in de voorverkoop op woensdag 10 juli tussen 16.00 en 17.00 uur, in ons Informatiecentrum aan de Nieuwstraat 29. Opstellen aan de linkerzijde langs het gebouw.
Er worden maar 180 kaarten uitgegeven en er geldt, op is op!

De deelnemerskaarten kosten € 15,- per deelnemer.
Alleen in de voorverkoop kosten ze € 10,-. Beide gelden voor 6 donderdagen.

Op de zes donderdagen mag je dan vanaf 07.00 uur gaan rennen voor een plekje. Dit gebeurt vanaf de achterkant van de Hema aan rondom het gemeentehuis. Het rennen is geheel op eigen risico!
Als je niet wil rennen loop je achter de kinderen aan. Tot 7:15 uur garanderen wij iedereen met een geldende Deelnemerskaart een plekje.

‘s Morgens is de vlooienmarkt is niet toegankelijk met de auto. Zorg er dan ook voor dat de auto buiten het marktgebied geparkeerd staat, zodat vroege standhouders er geen last van hebben. De te verkopen spullen kunnen lopend of met een wagentje naar het kleedje worden gebracht.

Ook na afloop van de markt is het niet mogelijk de vlooienmarkt met de auto te betreden. Ook al is het terrein zo goed als leeg of als de regen met bakken uit de lucht komt, is het niet toegestaan het terrein te betreden met de auto.

Mochten er in de voorverkoop kaarten over blijven kunnen deze op de eerste en de tweede Oud Veluwse Markt eventueel nog gekocht worden. Dit kan tussen 8:00 en 9:00 uur op de Vlooienmarkt. Na deze tijd in het Informatiecentrum. 8.00 uur op de vlooienmarkt, daarna in het informatiecentrum. Hieronder vind u hoeveel beschikbare kaarten er nog in de verkoop zijn.

Er zijn in de voorverkoop 180 kaarten beschikbaar!

Per donderdag wordt er gekeken of de vlooienmarkt vol staat, is dit niet het geval is er een mogelijkheid tot het kopen van een dagkaart. Dit word per donderdag bekeken.

Dagkaarten:
Een dagkaart is een deelnemerskaart voor alleen die dag. Dus kunnen mits er plek is gekocht worden tussen 07.15 en 07.45 bij de controleur op de markt. Hij bepaald of er nog ruimte is. Voor die tijd mag je dus ook nog niet plaats nemen op de markt of mee rennen.

Een dagkaart kost € 5,- en is alleen geldig voor de die dag.

Het is echter niet toegestaan het terrein te betreden voordat je een kaartje hebt. Ga je toch zitten zonder in het bezit te zijn van een deelnemerskaart, dan zijn we genoodzaakt je te verwijderen. Ook als je van plan bent die dag een kaart te halen.

Wacht met een plaats zoeken tot je een kaart hebt.